Biztonság házi kedvenceinknek - állatfelszerelések minőségtanúsítása

2022/01/06

​A HOHENSTEIN CÉG MINŐSÉGJELZŐ CÍMKÉJE ERŐSÍTI A BIZALMAT AZ ÁLLATFELSZERELÉSEKBEN

Sokunk számára a velünk élő állatok teljes értékű családtagnak számítanak és ennek megfelelő gondoskodást is élveznek.

Anyacégünk, a Hohenstein textilipari vizsgálóintézet létrehozott egy minőségi védjegyet a bevizsgált állatfelszerelési cikkek számára, hogy a háziállatoknak készült puha takarók, párnák vagy kedvenc játékok is megkülönböztethetők legyenek a termékbiztonság, minőség és hosszú élettartam szempontjából. A családoknál tartott háziállatok száma ugyanis évről évre növekszik, sokunk számára a velünk élő állatok teljes értékű családtagnak számítanak, és ennek megfelelő gondoskodást is élveznek

A minőségjelző címkét kifejezetten a textiltermékek, mint például az alvóhelyi takarók vagy párnák, a kutyaruhák, szőnyegek vagy a lótakarók számára fejlesztették ki. A jelzés világos tájékoztatással szolgál a fogyasztók számára a termékbiztonság, a minőség és a hosszú élettartam vonatkozásában, valamint megóvja a házikedvenceket és gazdáikat a káros vegyianyag-maradványoktól. A szabványos fizikai vizsgálatokon kívül a minőségbiztosítás köre rugalmasan bővíthető. A terméktulajdonságok, mint például a rágásnak, karmolásnak való ellenállóképesség, a szabadban történő használat lehetősége, a vízlepergetés, ill. a vízállóság vagy a légáteresztőképesség fontossága a felhasználási terület függvényében változik és így biztosítja négylábú kedvenceink teljeskörű komfortját.

Hohenstein Geprüfter Tierbedarf (bevizsgált állatfelszerelési termék) címke önálló minőségi igazolásként kerül be a Hohenstein már meglévő, a kereskedők és a fogyasztók körében már régóta igen nagy megbízhatóságnak és jelentős ismertségnek örvendő tanúsítványai sorába.

További információért forduljon munkatársainkhoz: textile@innovatext.hu