„FENNTARTHATÓSÁG ÉS A COVID-19 JÁRVÁNY KIHÍVÁSAI AZ EGYÉNI VÉDŐESZKÖZÖK PIACÁN”

2020/10/08

 

Tisztelt Partnerünk!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a HUNGEXPO és az U-4 reklámiroda szervezésében 2020. október 19-22. között megrendezésre kerülő „IPAR NAPJAI -  VÉDŐHÁLÓ szakkiállítás” elnevezésű 4 napos rendezvényt, melyen kiállítóként, illetve a keddi (október 20.) szakmai rendezvényen előadóként az INNOVATEXT Zrt. is részt vesz .

A kiállításon az on-line regisztrációs formula kitöltésével Ön napi egyszeri ingyenes belépésre jogosult.

Regisztráció (www.iparnapjai.hu/munkahelyimodi) és további információk a „Látogatók az Ipar Napjai kiállításon”  c. mellékletben.

A „A FENNTARTHATÓSÁG ÉS A COVID-19 JÁRVÁNY KIHÍVÁSAI AZ EGYÉNI VÉDŐESZKÖZÖK PIACÁN„ konferencián a részvétel ingyenes, szintén regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.iparnapjai.hu/vedohalo linken lehet.

Az INNOVATEXT Zrt. standja az  A pavilon 312/J található, ahol várjuk Önöket sok szeretettel!

Program változás: 
„A FENNTARTHATÓSÁG ÉS A COVID-19 JÁRVÁNY KIHÍVÁSAI AZ EGYÉNI VÉDŐESZKÖZÖK PIACÁN„  -  ONLINE konferencia!!!

Az U4 reklámiroda és a HUNGEXPO által korábban meghirdetett Védőháló 2020-konferencia a járványügyi helyzetre való tekintettel a kiállítás helyszínén nem kerül megrendezésre, helyette azonos időpontban (2020-10-20, 10.00-óra) ONLINE vehetnek részt a szakmai rendezvényen.

  • Kérjük csak az adott időpontban (2020.10.20. 10:00) kattintsanak a linkre és így csatlakozzanak a konferenciához számítógépükről, vagy mobiltelefonjukról, tabletjükről!
  • Továbbá kérjük Önöket, hogy kikapcsolt kamerával és mikrofonnal csatlakozzanak a konferenciához, kérdéseiket az előadások végén a chat felületén keresztül vagy pedig email-ben tegyék fel az előadóknak.
  • A csatlakozási felületen két lehetőség közül lehet választani:
  1. Teams-el rendelkezők esetén a letöltött alkalmazásban is meg tudják nyitni a konferenciát (lásd csatolt kép szürke karika)
  2. Azok akik nem rendelkeznek Teams alkalmazással, azok a böngészőjükön keresztül is tudnak csatlakozni a konferenciához. (lásd kép piros karika)

Csatlakozás az ONLINE konferenciához az alábbi link segítségével:

Cím: Védőháló 2020 Konferencia

Csatlakozás számítógépen vagy mobileszközön:
Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz

 

                                        Az INNOVATEXZ Zrt csapata