A Hohenstein Intézet csatlakozik a ZDHC Roadmap to Zero programjához

2018/12/14

A Hohenstein-csoport örömmel jelenti be, hogy bekapcsolódik a ZDHC (Zero Discharge of Hazardous Chemicals – Veszélyes Vegyi Anyagok Zéró Kibocsátása) Roadmap to Zero programjához. Ezzel támogatja a program vízióját a széles körben elterjesztett, fenntartható vegyiparról; annak érdekében, hogy ösztönözze az innovációt és a jó gyakorlatokat a textil-, ruha- és cipőiparban a fogyasztók, a dolgozók és a környezet védelméért.

Az intézet elkötelezetten kapcsolódik be a munkába, a Program Egyesített Ütemtervében állított mérföldkövek megvalósításának érdekében, aktívan együttműködve további márkákkal, kiskereskedőkkel és az érdekelt felekkel.

A Hohenstein-csoport büszke arra, hogy csatlakozik a több, mint 20 vezető márka kooperációjával létrejövő, iparági szintű átalakuláshoz a felelős vegyianyag-kezelésben, és elköteleződik arra, hogy ezen a feladaton együttműködve és nyíltan dolgozzon.

Több, mint 40 leányvállalatán és irodájában közel 1000 alkalmazottal, a Hohenstein Csoport egy nemzetközi irányultságú, akkreditált vizsgálólabor, szolgáltató- és kutatási partner a textiliparban. Egyik fő területe a kutatás-fejlesztés minden fajta textiltermékre és –felhasználásra. Ez magában foglalja a serződéses és az állami finanszírozású kutatási projekteket is, valamint többek között korszerű képzési szolgáltatásokat kínál a teljes textil termelési láncon belül.

 

Forrás: https://www.hohenstein.de/de/inline/pressrelease_182592.xhtml?excludeId=182592