HOHENSTEIN laboratóriumot nyit Sanghajban

2023/01/11

BONNIGHEIM - A textilipari vizsgálatok és tanúsítások terén szolgáltatásokat nyújtó HOHENSTEIN bejelentette nemzetközi hálózatának további bővítését, mivel új laboratóriumot nyit a kínai Sanghajban.

A létesítményt a Pudong kerület ipari parkjában hozták létre, és a hongkongi laboratórium kapacitásait hivatott kiegészíteni, különösen a vizsgálati szolgáltatások tekintetében.

A németországi székhelyű HOHENSTEIN a textil és ruházati termékek minőségének biztosítása érdekében vizsgálatok és tanúsítási szolgáltatások széles skáláját kínálja.

"Függetlenül attól, hogy hol végzik a vizsgálatokat, teszteket és elemzéseket, minden laboratóriumunk a legmodernebb berendezésekkel és ugyanazon a magas színvonalon dolgozik" - jegyezte meg Stefan Mecheels, a HOHENSTEIN tulajdonosa.

"A HOHENSTEIN az innovációt és a minőséget képviseli. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezeket az elveket követve nemzetközi terjeszkedésünk újabb mérföldkövét ünnepelhetjük."

A Németországban, Magyarországon, Bangladesben, Hongkongban, Indiában és Kínában található laboratóriumokkal büszkélkedő nemzetközi vállalat a terjeszkedéssel még gyorsabban tudja az ügyfelek megrendeléseit teljesíteni.

"A HOHENSTEIN törekszik arra, hogy minél közelebb legyen az ügyfelekhez. Küldetésünk az ügyfelek gyors kiszolgálása és a rugalmasság" - tette hozzá Mecheels.

(forrás: Chris Remington, 2022. december)