Meghívó az Ipar Napjai - Védőháló kiállításra és konferenciára, 2019. május 14-17.

2019/05/04

Tisztelt Partnerünk!

 

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a HUNGEXPO és az U-4 reklámiroda szervezésében 2019. május 14-17. között megrendezésre kerülő „IPAR NAPJAI - MACH-TECH – VÉDŐHÁLÓ szakkiállítás” elnevezésű 4 napos rendezvényt, melyen kiállítóként, illetve a szerdai (május 15.) szakmai rendezvényen előadóként az INNOVATEXT Zrt. is részt vesz .

Kiállításon az alábbi on-line regisztrációs formula kitöltésével Ön napi egyszeri ingyenes belépésre jogosult : http://iparnapjai.hu/vedohalo

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni a www.iparnapjai.hu/vedohalo linken lehet, a tájékoztató anyagot csatolom.

A konferencián az INNOVATEXT Zrt. két kolléganője, Szemerédy Andrea és Márton Mária Magdolna ismerteti az egyéni védőeszközök tanúsításával kapcsolatos új 2016/425/EU rendelet hatásait az ipari felhasználókra, gyártókra és forgalmazókra, valamint az ártalmas anyagokra bevizsgálás OEKO-TEX szabvány szerinti előnyeit és a tanúsítás folyamatát. Az előadásban szó lesz arról, hogy a STANDARD 100 by OEKO-TEX tanúsítás garanciát ad arra, hogy az egyéni védőeszközök gyártásánál felhasznált sokféle vegyi anyag a védőruha vagy védőkesztyű viselője számára ne okozzon egészségügyi kockázatot.  bemutatásra kerül  a gyártás környezetvédelmi, fenntarthatósági és szociális aspektusait is vizsgáló STeP by OEKO-TEX tanúsítás is, amely a gyártók számára ad transzparens és megbízható eszközt környezetvédelmi vállalásaik kommunikciójához.