Nagy sikerrel zárult a Hohenstein Akadémiával közösen tartott mosodai szeminárium

2015/09/14

Nagy sikerrel zárult az INNOVATEXT és a Hohenstein Akadémia első közös, szakmai szemináriuma 2015. szeptember 9-én. A kalanderezés minőségi problémái és elhárításuk lehetőségei címmel tartott rendezvényre 30 cég jelentkezett be. A zsúfolásig megtelt teremben az INNOVATEXT vezéigazgatója, Dr Kokasné Dr. Palicska Lívia köszönttötte a mintegy 70 résztvevőt, akik végig nagy figyelemmel követték a német előadó, Ludger von Schoenebeck úr színvonalas előadásait. A délutáni rendezvény középpontjában a higiénia állt, amelyre nemcsak a tisztító szakma képviselői, hanem higiéniai szakemberek is kíváncsiak voltak.

Az előadást követően személyes konzultációkra is volt lehetőség. A résztvevők a Hohenstein Akadémia által kiállított részvételi igazolást kaptak, valamint a hozzáférést a magyar és német nyelvű előadásanyagok letöltéséhez.

A szakma nevében Király Valéria, a Textiltisztító Egyesülés igazgatója mondott köszönetet a szervezőknek, kifejtve, hogy mennyire nagy szükség van hazánkban ilyen szakmai továbbképzésre. A vezérigazgatónő jelezte, hogy a jövőben rendszeresen kívánnak majd hasonló rendezvényeket megrendezni.