Ügyféltájékoztató - COVID-19 vírus okozta járvánnyal kapcsolatban

2020/03/18

Tisztelt Ügyfelünk!

 

A koronavírus okozta járvány terjedése miatt szeretnénk tájékoztatni Önt intézetünk és anyavállalatunk, a Hohenstein Csoport által bevezetett intézkedésekről. Összhangban az országok kormányainak és a vállalatok által szerte a világon foganatosított intézkedéseivel, amelyeket az emberek biztonsága és a társadalmak védelme érdekében hoztak, mi is bevezettünk rendkívüli intézkedéseket. Az intézkedések célja, hogy megelőzzük a fertőzés terjedését és biztosítsuk az intézet munkavállalóinak egészségét.

 Annak érdekében, hogy a lehető legkisebb legyen a globális ellátási láncra gyakorolt hatás, és ügyfeleinket továbbra is ki tudjuk szolgálni, folyamatosan vizsgáljuk, mely alternatívákat és megoldásokat kínálhatunk Önnek.

 

Elérhetőség és vállalási idő a laboratóriumi vizsgálatoknál

Munkavállalóink egy része jelenleg távmunkában dolgozik és laboratóriumunkban is bevezettünk rendkívüli munkavégzési szabályokat.  Ahol lehetséges, korlátozzuk a személyes érintkezéseket, hogy a fertőzés kockázatait csökkentsük.

Célunk, hogy belső óvintézkedésekkel továbbra is biztosítsuk a folyamatos munkavégzést, hogy Ön időben megkapja a vizsgálati jegyzőkönyveket, és hogy a megszokott magas színvonalon elégítsük ki ügyfeleink igényeit.

A rendkívüli munkavégzési körülményekre tekintettel előfordulhat, hogy a vállalási határidő a szokásosnál hosszabbra nyúlik. Erről a körülményről minden esetben tájékoztatjuk megrendelőinket.

Kérjük szíves megértésüket!

Budapest, 2020. 03. 18.

 

Az INNOVATEXT Zrt vezérigazgatója