Új Hohenstein laboratórium nyílt Indiában

2018/12/08

A Hohenstein Csoport új textil vizsgálólabort nyitott az indiai Gurugramban. A 2018 júliusában megnyílt bangladesi labor után decembertől a Hohenstein India is személyre szabott szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket a textilipar egyik központjában.

"A Hohenstein több, mint 70 éve képvisel szakértelmet a teljes textil termelési láncban. Bangladeshben és Indiában nyílt új laboratóriumainkkal egy olyan szakértői hálózatot gyarapítunk, amely mindenkinek hasznára válik." - nyilatkozott Prof. Dr. Stefan Mecheels, a harmadik generációs családi vállalkozás vezetője. A következetes együttműködés nagyon fontos Hohensteinnek: a német, hong kongi, bangladesi és indiai laboratóriumok közötti szoros kapcsolat biztosítja az ügyfélközeliséget és a megrendelések gyorsabb feldolgozását. Mecheels hangsúlyozta: "Egy biztos: bárhol, ahol vizsgálatokra, tesztekre és elemzésekre kerül sor, összes laboratóriumunk a legmodernebb, szabványoknak megfelelő benredezésekkel dolgozik."

2018 december 8-án, több, mint 11 hónapos építkezés után, ünnepélyes keretek közt nyitotta meg Dr. Mecheels professzor az új laboratóriumot Gurugramban. A látogatók betekintést nyerhettek a 3000 négyzetméteres létesítménybe és felszereltségébe. Közel 50 alkalmazottjával a Hohenstein India a gyártóknak, nagy- és kiskereskedők részére számos textiltechnológiai és kémiai vizsgálatot kínál, mint például teljesítmény-értékelések, korlátozott anyagok listájának (RSL) való megfelelőség, káros anyag-ellenőrzés, minőségellenőrzés és szakvélemények.

Forrás: https://www.hohenstein.us/en/inline/pressrelease_182272.xhtml