We lives textiles - 75 éves az anyacégünk, a Hohenstein

2021/05/18

Jubileumát ünnepl idén anyacégünk. A ma is családi vállalkozásként működő Hohenstein intézetet 75 évvel ezelőtt alapította a tulajdnonos, Prof. Dr. Stefan Mecheels nagyapja. Mottójuk, a We live textiles nem csak a jubileumi év jelszava, hanem pontosan kifejezi mindazt, ami sok évtizede jellemzi tevékenységüket – a textíliák iránt érzett kollektív lelkesedésüket, és azt a szándékukat, hogy megoldási javaslataikkal előmozdítsák az egész textiles világ fejlődését.

“Jelenleg intenzíven foglalkozunk a textil- és bőrtermék gyártás fenntarthatóságának témájával”,

magyarázza Stefan Mecheels. „Ám, ha a ruházat gyártmányfejlesztési folyamatainak digitalizációjáról van szó, akkor az új, Hohenstein „Digital Fitting” Laboratórium működtetésével is nagy lépést tettünk előre. A hagyományos gyártáselőkészítés, a tervezés, alakra illesztés és szabászat terén szerzett évtizedes szakértelmünkre építve modern 3D-s és 4D-s technológiákkal alakítjuk ki termékeink tökéletes fazonját megbízóink számára.”

Jubileum

A Hohenstein vállalat az év közepére sajtókonferencia rendezését tervezi regionális és szakújságírók részvételével, hogy méltó módon emlékezzen meg a nyilvánosság előtt a cég fennállásának 75. évfordulójáról. „Ezt a jubileumot nem csak azért ünnepeljük meg, mert sikerült az egyre gyorsabban változó piac kihívásaihoz alkalmazkodnunk, hanem azért is, mert sikeres kutatómunkánknak köszönhetően meg tudtuk jósolni a várható fejleményeket. Mindezt elsősorban azoknak a munkatársainknak szeretném megköszönni, akik a We live textiles mottónk alapján teljes szívükkel vesznek részt közös munkánkban. Külön köszönet illeti az ügyfeleinket, mert már több évtizede bizalmukról biztosítanak minket”, mondja Stefan Mecheels. Majd hozzáteszi:

„Meggyőződésem, hogy a textilágazat számára nyújtott megoldásainkkal a jövőben is jó szolgálatot fogunk tenni.”

A Hohenstein munkájáról további részletes tájékoztatást a www.hohenstein.de weboldalon találhatnak az érdeklődők. A cég textilipari jártasságáról pedig többek között a Hohenstein vállalat saját kisfilmje tájékoztat a www.hohenstein.de/ueber-uns/ linkre kattintva.

(A teljes cikk itt olvasható: https://divatmarketing.com/a-hohenstein-75-eve/#more-13416)