Új trendek a divatiparban - minikonferencia 2022.01.26

2022/01/18

Új trendek a divatiparban - fenntartható és személyre szabott?

Minikonferencia 2022. jan. 26. 17.00-20:00 PINKPONILO és Európa Pont hibrid eseménye helyszínen (Európa Pont, 1024 Budapest, Lövőház utca 35.) és online (streaming az Európa Pont facebook oldalán és youtube csatornán)

  • Hogyan lesz és milyen típusú divattörténeti állomás a jelenlegi hazai divat, azon belül is a fenntarthatóságra törekvő márkák?
  • Hogyan tudnak piacra lépni ma kis márkák és hogyan lehet őket ebben hatékonyan segíteni? Érdemes-e a fenntarthatóságra fókuszálniuk? Van-e erre közös stratégiájuk az országos szervezeteknek?
  • Most is elindítanák márkáikat a tervezők? Hol látják helyüket az európai divatiparban? Ismerik, segítik egymást a hazai márkák?

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött és védettségi igazolvánnyal látogatható. (https://fenntarthatodivat.eventbrite.com). Az eseményen maszk viselése kötelező.

Az esemény megtekinthető személyesen az Európa Pontban, illetve online a https://www.facebook.com/europapont/ oldalon és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete YouTube csatornáján.