Hohenstein csoport

A HOHENSTEIN INTÉZET és 4 tagja

A HOHENSTEIN INTÉZET 1946-ban alakult a textil- és ruhaipar valamint a professzionális textiltisztítás független kutató- és oktatóintézményeként, teljesen magántőkéből. A családi vállalkozásként vezetett vizsgáló- és kutatóközpontot ma harmadik generációként Prof. Dr. Stefan Meechels úr vezeti. A Hohenstein Intézet székhelyén, a németországi Bönnigheimben és szerte a világon több mint 1000 munkatárs áll az ügyfelek rendelkezésére. Akkreditált laboratóriummal rendelkezik Németországon kívül még Indiában (Gurugram), Bangladesben (Dhaka) Kínában (Hongkong) és Magyarországon (Budapest).

További információ és videó : https://textile-testing.hohenstein.com/en/quality-standards/

HOHENSTEIN TEXTILE TESTING INSTITUTE GmbH & CO. KG A HOHENSTEIN TEXTIL VIZSGÁLÓ INTÉZET az STANDARD 100 by OEKO-TEX® szabvány szerinti vizsgálatok mellett a textíliák széles körére kínál egyéb minőségügyi és anyagvizsgálatot, valamint ellenőrzéseket, auditálásokat.
HOHENSTEIN LABORATORIES GmbH & CO. KG A HOHENSTEIN LABORATÓRIUM vizsgálatok és tanúsítások széles körét kínálja, amelyek jól bevált alapot képeznek az ipar, a kézműipar és kereskedelem számára a termékfejlesztési és piaci értékesítési döntések meghozatalához.
HOHENSTEIN INSTITUT FÜR TEXTIL-INNOVATION GmbH A HOHENSTEIN TEXTIL INNOVÁCIÓS INTÉZET innovatív termékekre és eljárásokra irányuló alkalmazott kutatási és fejlesztési tevékenységével a teljes textil szektor és célpiacai számára tár fel új piaci szegmenseket.
HOHENSTEIN ACADEMY E.V. A HOHENSTEIN AKADÉMIA oktatási és továbbképzési programokat, szemináriumokat és konferenciákat kínál a teljes textil- és ruházati ipar számára, valamint a kapcsolódó iparágaknak.