MyOEKO-TEX®

A MyOEKO-TEX® egy biztonságos és felhasználóbarát adatbázis, amely a textil gyártók és beszállítóik fenntarthatósággal kapcsolatos információit tartalmazza. A MyOEKO-TEX® adatbázis bizalmas, átlátható kommunikációt tesz lehetővé a vevők és beszállítóik között, biztosítja, hogy az adatok teljes körűek és frissek legyenek, így lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyebben kezeljék és összehasonlítsák  fenntarthatósági stratégiájuk számos elemét. Az új OEKO-TEX® API (Application Program Interface) még inkább elősegíti a kommunikációt és az adatok megosztását a saját portálokon a felhő alapú platformok használatával.

A MyOEKO-TEX® adatbázis biztonságos, átfogó és hatékony megoldást kínál a márkáknak, kereskedőknek és gyártóknak a teljes textil ellátási láncon belül a fenntartható termelést szolgáló tevékenységük optimalizálására. Környezetvédelmi és szociális szempontok alapján is nyomon követhetik és értékelhetik beszállítóikat, hogy hiteles és átlátható módon közvetítsék a fogyasztók felé a fenntarthatóság iránti elkötelezettségüket.

További információ a MyOEKO-TEX® rendszerről: https://my.oeko-tex.com/ honlapon található, vagy a step [a] innovatext.hu e-mail címen kérhető.